Met de nachttrein naar Berlijn

Met de nachttrein naar Berlijn, alles wat je moet weten

Duitse trein raast voorbij

Tickets vanaf 49 euro!

Vanaf 25 mei 2023 worden de mogelijkheden om met de trein naar Berlijn te reizen verder uitgebreid. Vanaf die dag gaat er drie maal per week een nachttrein naar Berlijn rijden. Deze nieuwe nachttrein vertrekt vanaf Brussel en zal via Antwerpen, Roosendaal, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Amersfoort en Deventer naar Duitsland rijden om uiteindelijk om 06:48 op Berlin Hauptbahnhof aan te komen.

 

Het voordeel van de nachttrein naar Berlijn is dat je niet hoeft te wachten om in te checken of te boarden en je heerlijk uitgeslapen midden in Berlijn aankomt. Zo kan je optimaal van de dag genieten! Daarnaast hoef je niet in de rij te staan om in te checken, én is het ook nog eens veel duurzamer dan vliegen!

 

De nachttrein naar Berlijn heeft verschillende typen accommodaties. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen zitplaatsen, ligplaatsen en slaapplaatsen. De coupés kunnen gedeeld en privé geboekt worden. Klik op de knop links voor alle prijzen en beschikbaarheid!

Boek vandaag nog een treinticket naar Berlijn

Van Station Amsterdam Centraal naar Berlijn Hauptbahnhof
Van Station Rotterdam Centraal naar Berlijn Hauptbahnhof
Van Station Roosendaal Centraal naar Berlijn Hauptbahnhof
Van Station Deventer Centraal naar Berlijn Hauptbahnhof

Faciliteiten aan boort de nachttrein naar Berlijn...

Vertrektijden nachttrein Berlijn

Vertrektijden Nachttrein naar Berlijn
Vertrektijden Nachttrein Berlijn

Voordelig met de trein naar Berlijn

Duitse trein raast voorbij

Ja, je leest het goed. Vanaf €49,- kan jij al naar de hoofdstad van Duitsland reizen! Dit is zelfs goedkoper dan vliegen! Voor dit bedrag heb je een stoel in een zitcoupe voor 6 personen. Leuk voor als je met een grote groep reist of wanneer je een beetje op je geld wil letten. Reis je liever met meer comfort? Voor een meerprijs zijn er ook lig- en slaapplekken beschikbaar. Deze komen in coupés van 1, 2, 3, 4 of 6 personen.

Lees meer over je aankomststation Berlin Hauptbahnhof

Station Berlin Hauptbahnhof

Berlin Hauptbahnhof is het centraal station van Berlijn. Het station doet dienst als belangrijk knooppunt waar meerdere spoorwegen met elkaar worden verbonden. Berlin Hauptbahnhof is de start- en eindpunt van vele binnen- en buitenlandse treindiensten. Vanaf Berlin Hauptbahnhof kan je eenvoudig overstappen op ander openbaar vervoer of te voet het centrum in wandelen. Voor het station vertrekken bussen en trams en onder het station is een metro station gevestigd.